Diensten

Vloerverwijdering

Een vloer verwijderen is vaak een onderschat onderdeel van een woningontruiming. Ook bij koopwoningen of bedrijfspanden kan het verwijderen van vloerbedekking een van de gewenste werkzaamheden zijn. VHE Honselersdijk kan dankzij zeer ruime ervaring en de juiste professionele machines ieder soort vloer kaal en egaal opleveren. Gebouwen die overdag in gebruik zijn kunnen wij s’ avonds of s’ nachts voor u ontdoen van vloerbedekking.

Oude vloer afvoeren

De verwijderde materialen nemen wij tegen meerprijs mee en de ruimte maken wij grondig schoon.

Kosten vloerverwijderen

De kosten voor vloerverwijdering hangen onder andere af van het soort vloerbedekking. Via ons offerteformulier kunt u eenvoudig een kostenindicatie berekenen. Graag komt een van onze ervaren medewerkers bij u langs om de situatie te bekijken een gratis en vrijblijvende prijsopgave te geven. Neem hiervoor hier contact met ons op.

Interieursloop

Naast het verwijderen van alle soorten vloerbedekking zijn wij ook gespecialiseerd in interieursloop zoals het leegslopen van kantoorpanden, winkelpanden, plafonds en wanden. Tevens verwijderen wij badkamers en keukens bij particulieren. Bij sloopwerkzaamheden binnenshuis zorgen wij voor een goede afscherming van uw eigendommen.

De gesloopte materialen kunnen door ons worden afgevoerd, maar u kunt er ook voor kiezen om de materialen zelf af te voeren. Wij voeren al het sloopwerk vakkundig, snel, veilig en professioneel uit voor een lage prijs en staan 24 uur per dag voor u klaar.

Voor vragen over onze sloopwerkzaamheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zijn in het bezit van VCA en alle diploma’s om diverse werkzaamheden te verrichten.

offerte

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op.